Vaktherapie Bergen op zoom.

Als shiatsutherapeut werk ik al 16 jaar intensief met mensen welke graag ondersteuning willen bij hun fysieke- of mentale disbalans. Daaronder ook psychotrauma wat zich uit in somatische- en psychische klachten. Nu is het vanuit shiatsu een aanvulling om individueel lichaamsgericht deze klachten te benaderen. Het mag en kan nooit een methode zijn die voor iedereen zou werken. Aanraking is de kern van shiatsu en dit past nu eenmaal niet bij iedereen.

Nu is het zo dat er vanuit Vaktherapie vele andere benaderingen zijn welke lichaamsgericht werken en mogelijk beter bij je kunnen aansluiten. Het is erg belangrijk dat je tijdens de lichaamsgerichte therapie of met de behandelaar jezelf oké voelt dus ga op onderzoek uit.

Ik werk graag samen met Deirdre Desta Muziektherapie aangezien ze ook net dat stapje verder voor haar cliënten gaat. Ze heeft samen met twee dames ook Vaktherapie Bergen op Zoom opgezet om meerdere vaktherapeuten hun therapie op het platform te plaatsen zodat men zelf kan onderzoeken.

Wil je graag kijken op de website van Deirdre Desta Muziektherapie: https://www.deirdredesta-muziektherapie.nl/

of meer weten over Vaktherapie Bergen op Zoom: https://vaktherapieboz.nl/